Dood Floor Garst door ernstige mishandeling

Tijdens kerstnacht, 25 december rond 03:45u, werd onze neef Floor door zinloos geweld om het leven gebracht vermoord. Floor was samen met zijn vriendin Roos ("de vrouw van zijn leven"), na een avondje stappen, op de fiets op weg naar huis. Nog onderweg in Deventer werden hij en zijn vriendin agressief benaderd door een groepje van drie jonge mannen.

Terwijl Roos nog probeerde de agressieve sfeer te temperen, kreeg Floor een enorme klap tegen zijn hoofd. Ondanks de snelle medische hulp, stierf Floor in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Floor was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats... Of beter uitgedrukt: Floor was op de goede plaats maar kwam toen verkeerde mensen tegen!

Wij kenden Floor als een lieve, zachtmoedige en zorgzame jonge man met een passie voor zijn Roos, zijn getunede auto en zijn werk. Floor was werkzaam als soldaat der eerste klasse bij de C-compagnie van het 44e PIB JWF en in die hoedanigheid net terug van een geslaagde oefening in Noorwegen. Het wordt nooit meer kerst voor Floor.

Wij wensen Henk, Trudy, Stefan, Ruud en Roos, alle familie en vrienden en zijn collega's veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

 
Haaksbergen:
Jacqueline en Ben
Maarten en Evelien, Saskia en Daniël
Eindhoven:
  "Kleine oma" TruusOpa Bas

Apeldoorn:
Sjoukje en Arjen
Sophie en Margot